Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altı parmak

Rüyada altı parmak

Rüyada altı parmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada altı parmak gördüyseniz:

  • Sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada altı parmaklı ayak görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine işarettir.

Rüyada altı ayak parmağı görmek geçim derdine düşmeyeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altı parmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına delalettir.

Rüyada ayağında altı parmak görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini altı parmaklı görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada altı parmak görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altı tane ayak parmağı görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarını altı tane görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments