Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altı parmak olduğunu görmek

Rüyada altı parmak olduğunu görmek

Rüyada altı parmak olduğunu görmek kazancının bereketleneceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, kar elde edileceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına delalettir.

Rüyada altı parmak olduğunu gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada altı tane ayak parmağı görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya yorulur.

Rüyada altı parmaklı ayak görmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada altı parmak olduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına tabir olunur.

Rüyada ayak parmaklarını altı tane görmek dinde olgunlaşacağına, kolaylık sağlayacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine rivayet eder.

Rüyada kendini altı parmaklı görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada altı parmaklı bebek görmek rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada altı parmak görmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağında altı parmak görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments