Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altı ayaklı kedi görmek

Rüyada altı ayaklı kedi görmek

Rüyada altı ayaklı kedi görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altı ayaklı kedi gördüyseniz:

  • Aşırı veya sizi kötü etkileyen kişilerden uzak durun.

Rüyada altı ayaklı kedi görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, huzur ve mutluluk bulacağına delalet eder.

Rüyada ayak altı öpmek çirkin iftiralara uğrayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada altı parmaklı ayak görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağında altı parmak görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada ayak parmaklarını altı tane görmek verimin her geçen gün artacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada altı ayak parmağı görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, maddi imkânlarının artacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına delalettir.

Rüyada altı tane ayak parmağı görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, büyük tartışmaların yapılacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada altı ayaklı at görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments