Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altı ayaklı at görmek

Rüyada altı ayaklı at görmek

Rüyada altı ayaklı at görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine alamet eder.

Rüyada altı ayaklı at gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla endişe duyuyor olabilirsiniz.

Rüyada altı ayaklı at görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, huzurlu, mutlu olacağına, ilim irfan öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada altı parmaklı ayak görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına delalettir.

Rüyada altı ayaklı kedi görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine yorulur.

Rüyada ayak altı öpmek mesleğinde uzmanlaşacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ayak altı görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada altı ayak parmağı görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine alamet eder.

Rüyada ayak parmaklarını altı tane görmek çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hem dua alacağına işarettir.

Rüyada altı tane ayak parmağı görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments