Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak altı öpmek

Rüyada ayak altı öpmek

Rüyada ayak altı öpmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada ayak altı öpmek gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar netleşmemiş ya da iniş çıkışlı seyir izleyen muhtelif ilişkiler netliğe kavuşabilir.

Rüyada ayak altı öpmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, yeni şeyler keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak altı görmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işarettir.

Rüyada altı ayak parmağı görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada ayak parmaklarını altı tane görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada altı parmaklı ayak görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada altı ayaklı kedi görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, eğlenceli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağında altı parmak görmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada altı ayaklı at görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments