Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak altı görmek

Rüyada ayak altı görmek

Rüyada ayak altı görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak altı gördüyseniz:

  • Sabırsızlanma eğilimi içine girebilirsiniz.

Rüyada ayak parmaklarını altı tane görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine işarettir.

Rüyada altı ayak parmağı görmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işaret eder.

Rüyada ayak altı görmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine delalet eder.

Rüyada altı tane ayak parmağı görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada altı ayaklı at görmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayağında altı parmak görmek çözüm yolları bulamayacağına, bekarsa evleneceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada altı parmaklı ayak görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak altı öpmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, o kimselerden menfaat göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments