Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşey sakladığını görmek

Rüyada birşey sakladığını görmek

Rüyada birşey sakladığını görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, uzun sohbetler edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birşey sakladığını gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek veya yaptığınız bağlantılar kanalıyla daha iyi bir hayat kurmak için gereken her şeye sahipsiniz.

Rüyada ilaç saklamak işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, yerinde saymayacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine işaret eder.

Rüyada cinayeti saklamak zahmetli durumların sona erdirileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bir eşya saklamak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada parayı saklamak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada bir erkeği saklamak öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet eder.

Rüyada uyuşturucu saklamak aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada yoğurt saklamak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu saklamak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments