Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyuşturucu saklamak

Rüyada uyuşturucu saklamak

Rüyada uyuşturucu saklamak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, bolluk ve bereketin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada uyuşturucu saklamak gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde veya iş bağlantılarınızda inisiyatif kullanmaktan çekiniyorsunuz.

Rüyada birşey sakladığını görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sorunları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada birilerini saklamak ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının parasını saklamak böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine delalettir.

Rüyada adam öldürüp saklamak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada diş saklamak günahtan kaçınarak yaşayacağına, güzel günlerinin geride kalacağına, başarılarının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hediye saklamak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonu saklamak başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına alamet eder.

Rüyada hamile olduğunu saklamak yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments