Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurt saklamak

Rüyada yoğurt saklamak

Rüyada yoğurt saklamak hikmet sahibi olacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, işini büyüteceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalettir.

Rüyada yoğurt saklamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz değişebilir ya da tamamen farklı yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada yoğurt saklamak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Rüyada adam saklamak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada toprağa saklamak zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işarettir.

Rüyada tabanca sakladığını görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sigara saklamak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birini saklamak yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sır saklamak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına işarettir.

Rüyada birşeyleri saklamak maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments