Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parayı saklamak

Rüyada parayı saklamak

Rüyada parayı saklamak insanların takdirine mazhar olacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yaşamının tazeleneceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, eve huzur dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada parayı saklamak gördüyseniz:

  • Belli aktivitelerde bulunmanız aşk hayatınızı renklendirebilir.

Rüyada birinden para saklamak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para görüp saklamak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt para sakladığını görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada para bulmak ve saklamak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yastığa para saklamak sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kağıt para saklamak amaçlarına ulaşmaya, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada para saklamak hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada başkasının parasını saklamak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments