Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği saklamak

Rüyada bir erkeği saklamak

Rüyada bir erkeği saklamak ister istemez başının belaya gireceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeği saklamak gördüyseniz:

  • Sevildiğinizi hissedebilir, mevcut ilişkilerinizi renklendirecek fırsatlar bulabilirsiniz veya yıldırım aşklarıyla sarsılabilirsiniz.

Rüyada erkek saklamak çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebek saklamak sahip olduğu nimetin artacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalettir.

Rüyada bir erkeği saklamak huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tabanca sakladığını görmek birçok iş kapısının açılacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada birinin öldüğünü saklamak hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki saklamak bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sır saklamak esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, işlerindeki karın artacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada telefon saklamak yaptığı iş ile başarılı olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments