Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinayeti saklamak

Rüyada cinayeti saklamak

Rüyada cinayeti saklamak büyük bir adım atılacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cinayeti saklamak gördüyseniz:

  • Pek çok konu planlandığı gibi ya da gitmesi gereken şekilde ilerlemeyebilir.

Rüyada cinayeti saklamak kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına rivayet eder.

Rüyada cinayete şahit olmak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cinayete karışmak sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine tabir olunur.

Rüyada cinayeti çözmek az maliyetle ticarete atılacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada cinayetten kaçmak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, başarıya ulaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cinayete yardım etmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada bir cinayete tanık olmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, mutluluğunun büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada cinayeti gizlemek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, bir araya geleceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments