Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alt kattan üst kata taşınmak

Rüyada alt kattan üst kata taşınmak

Rüyada alt kattan üst kata taşınmak aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, patron koltuğuna geçeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada alt kattan üst kata taşınmak gördüyseniz:

  • Riskli maceralardan kaçınmalısınız.

Rüyada alt kattan üst kata taşınmak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına rivayet eder.

Rüyada üst kattan alt kata taşınmak rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada üst kata taşınmak şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada en üst kata taşınmak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada alt kata taşınmak eğlenceli zamanlar geçireceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına işarettir.

Rüyada üst katlara çıkmak hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, de zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada en üst kattan ev almak üzerindeki kötü imajı sileceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada en üst kat görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments