Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst katlara çıkmak

Rüyada üst katlara çıkmak

Rüyada üst katlara çıkmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, gülen yüzünün de solacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada üst katlara çıkmak gördüyseniz:

  • Biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine tabir olunur.

Rüyada üst katlara çıkmak kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada en üst kata çıkmak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalettir.

Rüyada üst kata çıkmak çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, isteklerine kulak vereceğine işaret eder.

Rüyada üst katta olmak tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada en üst kat görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına işarettir.

Rüyada üst kattan su aktığını görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments