Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alt kata taşınmak

Rüyada alt kata taşınmak

Rüyada alt kata taşınmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, patron koltuğuna geçeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada alt kata taşınmak gördüyseniz:

  • Sürekli şüpheci davranışlarınızla arkadaşlarınızı bunaltmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada alt kattan üst kata taşınmak rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada alt kata taşınmak malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına işarettir.

Rüyada üst kattan alt kata taşınmak ortağından ayrılacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına işarettir.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak paraya ve mala kavuşacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst kata taşınmak inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada bodrum kata taşınmak sıkıntılı bir işe girileceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına işaret etmektedir.

Rüyada zemin kata taşınmak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek kata taşınmak sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments