Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alt katta oturmak

Rüyada alt katta oturmak

Rüyada alt katta oturmak kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada alt katta oturmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada alt katta oturmak rızkının kesileceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, kazancının çok daha fazla olacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst katta oturmak rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, borçların gittikçe artacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bodrum katta oturmak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, yokluk içine gireceğine, çok daha büyük adımların atılacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek katta oturmak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada üçüncü katta oturmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, fakirlerin zenginleşeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet eder.

Rüyada en üst katta oturmak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına alamet eder.

Rüyada alt kata inmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına delalettir.

Rüyada üst kattan alt kata taşınmak yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments