Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek katta oturmak

Rüyada yüksek katta oturmak

Rüyada yüksek katta oturmak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek katta oturmak gördüyseniz:

  • Şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir ya da işle ilgili aksilikler meydana gelebilir.

Rüyada yüksek katta oturmak her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada en üst katta oturmak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada üst katta oturmak rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine delalettir.

Rüyada alt katta oturmak yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bodrum katta oturmak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada üçüncü katta oturmak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına delalettir.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments