Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üçüncü katta oturmak

Rüyada üçüncü katta oturmak

Rüyada üçüncü katta oturmak makamının tehlikeye gireceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, yeni kısmetlere nail olacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, problemlere çözüm bulunacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına yorulur.

Rüyada üçüncü katta oturmak gördüyseniz:

  • Keyifli planlar, derin paylaşımlar veya aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yüksek katta oturmak güzellik ve hayır geleceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına tabir olunur.

Rüyada bodrum katta oturmak uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada alt katta oturmak beğenilen işlere imza atacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına yorulur.

Rüyada üçüncü katta oturmak üzüleceğine, yıkılacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada üst katta oturmak hayatında yeni ufuklar açacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada en üst katta oturmak dertleri biteceğine, gelirinin garanti olacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına işarettir.

Rüyada çok katlı binalar görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına alamet eder.

Rüyada üst kat ev görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, büyük bir ikilemde kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments