Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alt kata inmek

Rüyada alt kata inmek

Rüyada alt kata inmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, batıl amele, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada alt kata inmek gördüyseniz:

  • Düşünce tarzınız bir yapı, bir plan içinde olsun.

Rüyada alt kata inmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine delalet eder.

Rüyada kat inmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bodrum kata inmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, istediği arabaya bineceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada alt kattan üst kata taşınmak hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalet eder.

Rüyada alt katta oturmak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işarettir.

Rüyada üst kattan alt kata taşınmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına işarettir.

Rüyada alt katta ev görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada alt kata taşınmak cebinin para göreceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments