Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek katlı eve taşınmak

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili görüşmeler veya iş başvuruları ilginç teklif ya da davetlere neden olabilir.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak özgüveninin artacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek kata taşınmak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı ev görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek katta ev almak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, güven kaybı yaşanacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir eve taşınmak maneviyata yöneleceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek eve taşınmak işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üst kattan alt kata taşınmak iyi halini yitireceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada alt kata taşınmak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments