Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek kata taşınmak

Rüyada yüksek kata taşınmak

Rüyada yüksek kata taşınmak dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına delalettir.

Rüyada yüksek kata taşınmak gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha çok dinlemenizde fayda var.

Rüyada yüksek kata taşınmak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kucaklaşacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada zemin kata taşınmak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulur.

Rüyada üst kattan alt kata taşınmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada alt kata taşınmak hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada en üst kata taşınmak insanlar tarafından sevileceğine, işlerin rayından çıkacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına alamet eder.

Rüyada üst kata taşınmak yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, yeni mallara sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada bodrum kata taşınmak rızkının kesilmeyeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments