Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle sigara içmek

Rüyada biriyle sigara içmek

Rüyada biriyle sigara içmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, önemli kişi haline geleceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle sigara içmek gördüyseniz:

  • Sorularınız cevapsız kalmayacak, taleplerinizi dile getirin.

Rüyada ölüyle sigara içmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta sigara içmek güzel bir hayat süreceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine işaret eder.

Rüyada tütün sigara içmek adımların çok iyi bir yol açacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken sigara içmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hastalıkların uzak duracağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada annemle sigara içmek işlerinin ters gideceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada efkarlı sigara içmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine yorulur.

Rüyada otobüste sigara içmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, başarıya giden yolların açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken sigara içmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments