Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemle sigara içmek

Rüyada annemle sigara içmek

Rüyada annemle sigara içmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada annemle sigara içmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden veya bilginizden fayda sağlayabilecek kişilerle iş birliği içerisine girebilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada anneyle sigara içmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada annemle sigara içmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin yanında sigara içmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde sigara içmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara sarıp içmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada yarım sigara içmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada beyaz sigara içmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, patron koltuğunda oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşlarla sigara içmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments