Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüste sigara içmek

Rüyada otobüste sigara içmek

Rüyada otobüste sigara içmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, yokluğa düşeceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada otobüste sigara içmek gördüyseniz:

  • Olan biten olumsuz gelişmelerveya bazı aksilikler aslında ortaya daha mükemmel sonuçlar çıkması için koşulları oluşturmanızı sağlayabilir.

Rüyada otobüste sigara içmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çok sigara içmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kahve sigara içmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına yorulur.

Rüyada birinden sigara alıp içmek mutsuz ve hasta olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinle sigara içmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken sigara içmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarma sigara içmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, düzeninin yıkılmayacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta sigara içmek bir daha kopmayacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments