Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle sigara içmek

Rüyada ölüyle sigara içmek

Rüyada ölüyle sigara içmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, yüzünün kızaracağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyle sigara içmek gördüyseniz:

  • Israrcı olmak çok fazla şeyi değiştirmeyeceğinden, uyum sağlamaya ya da sakin kalmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada ölüyle sigara içmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine delalet eder.

Rüyada birinden sigara alıp içmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada arkadaşlarla sigara içmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sigara içmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada kaçak sigara içmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, yeni bir iş bulacağına inanılır.

Rüyada birden fazla sigara içmek kötü günlerin biteceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada kırık sigara içmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada çikolatalı sigara içmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments