Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken sigara içmek

Rüyada oruçlu iken sigara içmek

Rüyada oruçlu iken sigara içmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken sigara içmek gördüyseniz:

  • Üzerinizde ya da sevdikleriniz üzerinde çok fazla etkisi olmayan kişilerden uzak durun.

Rüyada oruçlu iken sigara içmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, rızkının bollaşacağına, işlerin günden güne açılacağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken sigara içtiğini görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına işarettir.

Rüyada oruçlu iken süt içmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken içki içmek onlara değer vereceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada oruçlu iken kahve içmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine inanılır.

Rüyada oruçlu iken bira içmek başarısının ve mutluluğunun artacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek hayata daha sıkı tutunacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments