Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılarken sigara içmek

Rüyada namaz kılarken sigara içmek

Rüyada namaz kılarken sigara içmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine rivayet eder.

Rüyada namaz kılarken sigara içmek gördüyseniz:

  • Yardım etmeniz gereken kişiler olabilir.

Rüyada namaz kılarken sigara içmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada namazda sigara içmek başına türlü belalar geleceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada namaz kılarken içki içmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, işlerinin gerileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ramazanda sigara içmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, işindeki verimin artacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına delalettir.

Rüyada sigara içmek istemek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamileyken sigara içmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilk defa sigara içmek hasta ise bakacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ters sigara içmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments