Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütün sigara içmek

Rüyada tütün sigara içmek

Rüyada tütün sigara içmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tütün sigara içmek gördüyseniz:

  • Tuhaf hareketler nedeniyle önünüzü görmekte zorlanabilir veya yanlış bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada tütün sigara içmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına alamet eder.

Rüyada sigara tütünü görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işarettir.

Rüyada tütün içmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine alamet eder.

Rüyada tütün sarıp içmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, elinin darda kalmayacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına rivayet eder.

Rüyada tütün saplamak dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, kulluk derecesinin artmasına, geleceğinin de umut vadedeceğine delalet eder.

Rüyada acı tütün görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, hayırlı günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tütün fidanı dikmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tütün tabakası görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments