Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta sigara içmek

Rüyada mezarlıkta sigara içmek

Rüyada mezarlıkta sigara içmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta sigara içmek gördüyseniz:

  • Güçsüzlük veya isteksizlik gösteriyorsunuz, bunu engellemelisiniz.

Rüyada mezarlıkta sigara içmek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Rüyada ramazanda sigara içmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada annemle sigara içmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Rüyada kırık sigara içmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece sigara içmek çok daha fazla mesai harcayacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada acı sigara içmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının sigara içmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, ev taşımaya, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada keyifle sigara içmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments