Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst geçitten düşmek

Rüyada üst geçitten düşmek

Rüyada üst geçitten düşmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, önemli yerlere geleceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üst geçitten düşmek gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi, belli konularda tatmin olmanızı ya da gerçekten eğlenmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız.

Rüyada üst geçitten düşmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada üst geçitin yıkıldığını görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada üst geçitten geçmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına inanılır.

Rüyada üst geçit görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada hemzemin geçit görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar geçitten geçmek büyüyeceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada dar bir geçitten geçmek yeni iş kollarına girileceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işarettir.

Rüyada dar bir geçit görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments