Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşırların ıslandığını görmek

Rüyada çamaşırların ıslandığını görmek

Rüyada çamaşırların ıslandığını görmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, kişinin afiyette kalacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada çamaşırların ıslandığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Rüyada çamaşırların ıslandığını görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırılsıklam ıslanmak büyük problemler yaşanacağına, aniden evlilik kararı alacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgadan ıslanmak hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına delalettir.

Rüyada yağmura ıslanmak hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet eder.

Rüyada nisan yağmurunda ıslanmak sağlığından olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada gelinlikle yağmurda ıslanmak çirkin sözler işitileceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, kendisini keşfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuranın ıslandığını görmek zarara uğrayacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada şelalede ıslanmak sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments