Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yağmurda ıslandığını görmek

Rüyada birinin yağmurda ıslandığını görmek

Rüyada birinin yağmurda ıslandığını görmek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada birinin yağmurda ıslandığını gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi, ortak kaynak kullanımı ya da ekip çalışması gerektiren işlerinizi veya duygusal ilişkilerinizi ele alış biçiminizde haklıydınız.

Rüyada arkadaşının yağmurda ıslandığını görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına işaret eder.

Rüyada sağanak yağmurda ıslanmak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağan yağmurda ıslandığını görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmurda çok ıslanmak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanmak ve koşmak kimseden korkmayacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur suyuyla ıslanmak sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek başarıları ile tanınacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments