Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde ıslanmak

Rüyada denizde ıslanmak

Rüyada denizde ıslanmak rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, yeni bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada denizde ıslanmak gördüyseniz:

  • Gerçekten arzu ettiğiniz şeylerin olma olasılığı konusunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Rüyada denizde ıslanmak bunun için sabırsızlanacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada deniz suyundan ıslanmak rızkın günden güne genişleyeceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada deniz ıslanmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz suyuyla ıslanmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz dalgasında ıslanmak yazgısının güzelleşeceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, kısmetlerinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize düşüp ıslanmak güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kazancının çok daha fazla olacağına tabir olunur.

Rüyada deniz kenarında ıslanmak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına işaret eder.

Rüyada denizden ıslanmak çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments