Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakların ıslandığını görmek

Rüyada ayakların ıslandığını görmek

Rüyada ayakların ıslandığını görmek konfor içinde yaşayacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine delalettir.

Rüyada ayakların ıslandığını gördüyseniz:

  • Bazı durum veya ilişkiler daha fazla anlayışlı olmayı, daha fazla sevgiyi veya daha akıcı diyaloğu hak ediyor olabilir.

Rüyada yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağı ıslanmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada ayaklarının ıslandığını görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, malının ve aşının da çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakları ıslanmak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakların ıslandığını görmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, kazancının günden güne artacağına, maddi gücünün eksileceğine delalet eder.

Rüyada yağan yağmurda ıslandığını görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hortumla ıslanmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments