Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok ıslanmak

Rüyada çok ıslanmak

Rüyada çok ıslanmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, her zaman çok mutlu olacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına işaret eder.

Rüyada çok ıslanmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmek zorunda kalacaksınız.

Rüyada suyun altında ıslanmak borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına yorulur.

Rüyada biriyle yağmurda ıslanmak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, tazeleneceğine işarettir.

Rüyada yağmurdan ıslanmak yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorabın ıslandığını görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yağmurda ıslandığını görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işaret eder.

Rüyada şelalede ıslanmak doğru karar veremeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına alamet eder.

Rüyada biriyle ıslanmak kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments