Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla ıslandığını görmek

Rüyada hortumla ıslandığını görmek

Rüyada hortumla ıslandığını görmek destek göreceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine delalet eder.

Rüyada hortumla ıslandığını gördüyseniz:

  • Belli bir iddianızdan vazgeçmek isteyebilir veya vazgeçmiş olmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada hortumla ıslandığını görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, işlerinin toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla ıslanmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine delalet eder.

Rüyada pantolonunun ıslandığını görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına alamet eder.

Rüyada halının ıslandığını görmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak rivayet eder.

Rüyada kıyafetinin ıslandığını görmek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada suyla ıslandığını görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada paçalarının ıslandığını görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yağmur altında ıslanmak refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments