Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küvette ıslanmak

Rüyada küvette ıslanmak

Rüyada küvette ıslanmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine alamet eder.

Rüyada küvette ıslanmak gördüyseniz:

  • En az sizin kadar, size verebileceği şeyleri olan bir iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada küvette ıslanmak her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, keyfin bozulacağına delalettir.

Rüyada küvette olduğunu görmek hastalıkların son bulacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın küvet görmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına işarettir.

Rüyada boş küvet görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, parasız kalmaya alamet eder.

Rüyada küvet içinde balık görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, hem itibar edineceğine inanılır.

Rüyada küvet temizlemek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada küvette duş almak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, mesleğindeki başarısının artacağına işarettir.

Rüyada küvette bebek görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments