Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle incir yemek

Rüyada biriyle incir yemek

Rüyada biriyle incir yemek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, sevdiklerini de koruyacağına, dinç kalacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına alamet eder.

Rüyada biriyle incir yemek gördüyseniz:

  • Yolculuk veya yolculuklarla ilgili konularda da şanslısınız.

Rüyada yeşil incir toplayıp yemek kendisini keşfedeceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada incir ağacında incir yemek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük incir yemek işlerin düzene gireceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek büyük bir adım atılacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaş incir yemek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına delalettir.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine inanılır.

Rüyada ölüyle incir yemek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru incir yemek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments