Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaş incir yemek

Rüyada yaş incir yemek

Rüyada yaş incir yemek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, çıkmaza düşeceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, haksızlık yapmayacağına işaret eder.

Rüyada yaş incir yemek gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Rüyada yaş incir yemek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine işarettir.

Rüyada yaş incir görmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına rivayet eder.

Rüyada yaş incir almak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yaş incir toplamak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaş incir yediğini görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada incir ve armut yemek ekmeğinin kesilmeyeceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulur.

Rüyada incir dolması yemek yükünün hafifleyeceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine alamet eder.

Rüyada incir toplamak ve yemek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, çok hayırlı insan olunacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments