Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle incir yemek

Rüyada ölüyle incir yemek

Rüyada ölüyle incir yemek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyle incir yemek gördüyseniz:

  • Gelirinizde artış olabilir.

Rüyada ölüyle incir yemek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına işarettir.

Rüyada ölüye incir yedirmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalettir.

Rüyada ölüden incir almak daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, başarılar elde edileceğine delalettir.

Rüyada ölü birine incir vermek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinden incir almak onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, maaşının artacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye incir vermek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir yemek görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru incir yemek görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments