Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, isteklerin yerine geleceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, endişelerin sona ereceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulur.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek gördüyseniz:

  • Size sunabilecek şeyleri olan kişilere ulaşmalısınız.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada incir ağacından incir toplamak kişinin hedeflediği işi alacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan incir toplamak her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada incir ağacından incir topladığını görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak kısmetin kapanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta incir toplamak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada incir ağacından meyve yemek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine inanılır.

Rüyada ağacından incir yemek bilmediği duyguları tadacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments