Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacında incir yemek

Rüyada incir ağacında incir yemek

Rüyada incir ağacında incir yemek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, sorunlarının azalacağına, rahatsızlık duyulacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacında incir yemek gördüyseniz:

  • Sizden yardım veya danışmanlık istenmedikçe çevrenizdeki kişileri yönlendirmemeye çalışmanızda veya oldukça hassas yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada ağaçtan incir yemek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçta incir yemek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, hayatının düzene gireceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada incir ağacından meyve yemek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalet eder.

Rüyada incir ağacında incir yemek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek işlerinin ters gideceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet eder.

Rüyada incir ağacından incir yemek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, hayatını ailesine adayacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına yorulur.

Rüyada ağacından incir koparıp yemek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, duygularının ön plana çıkacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments