Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten takdiri hak ediyor olabilir, şans tanımalısınız.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada yeşil incir toplayıp yemek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan kayısı toplayıp yemek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok hayırlı insan olunacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kiraz toplayıp yemek kötü günlerinden kurtulacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan erik toplayıp yemek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, çaresiz durumlarda kalacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan elma toplayıp yemek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan incir yemek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments