Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru incir yemek

Rüyada kuru incir yemek

Rüyada kuru incir yemek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, makamının tehlikeye gireceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru incir yemek gördüyseniz:

  • Ufukta aşk ya da sosyal açıdan tatmin olabileceğiniz şeyler var.

Rüyada kuru incir yemek hayatından razı geleceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine delalet eder.

Rüyada kuru incir yemek görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru incir görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına yorulur.

Rüyada incir kurusu görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine delalettir.

Rüyada kuru incir dağıtmak kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru incir ikram etmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalet eder.

Rüyada dalında kuru incir görmek uzun uzun dalıp gideceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına inanılır.

Rüyada kuru incir vermek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments