Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük incir yemek

Rüyada büyük incir yemek

Rüyada büyük incir yemek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada büyük incir yemek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan konularla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada büyük incir yemek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük incir görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, art niyetli kişilere uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük incir toplamak kötü durumların ortadan kalkacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada büyük incir ağacı görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada incir ve armut yemek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada incir ve dut yemek zorlukların baş göstereceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kara incir yemek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments