Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil incir toplayıp yemek

Rüyada yeşil incir toplayıp yemek

Rüyada yeşil incir toplayıp yemek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil incir toplayıp yemek gördüyseniz:

  • Kafanızı bir biçimde rahatlamak sizin çok faydalı olabilir.

Rüyada yeşil incir toplayıp yemek kısmetli bir kişi olunacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil elma toplayıp yemek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil erik toplayıp yemek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına yorulur.

Rüyada yeşil incir yemek kurtuluşa kavuşacağına, yaşamına bakacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir toplayan birini görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil top biber görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, tamamen içine kapanacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil top görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, varolan borçların ödeneceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments