Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, para ve zaman ayıracağına, insanlarla tartışacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, dertlerin sona ereceğine, sorumlulukların azalacağına delalettir.

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza güvenmeniz daha olumludur.

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, bazı kayıplar olabileceğine tabir olunur.

Rüyada el sıkışmamak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, hayatının karışacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada elini sıkıştırmak onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle el sıkışmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kendini toparlayamayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakan el sıkışmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, nahoş sözler işiteceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada kızla el sıkışmak kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, kazancında bereketin artacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadınla el sıkışmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, sevilip sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle el sıkışmak sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments