Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen biriyle el sıkışmak

Rüyada ölen biriyle el sıkışmak

Rüyada ölen biriyle el sıkışmak kişinin günahlarına tövbe etmesi, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, kolaylıklara kavuşacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada ölen biriyle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Maddi başlılklar altında incelenebilecek her konu birbirine karışabilir.

Rüyada el sıkışmamak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyle el sıkışmak muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle el sıkışmak aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle el sıkışmak el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle el sıkışmak zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkekle el sıkışmak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanla el sıkıştığını görmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine yorulur.

Rüyada ölmüş biriyle el sıkışmak kurulu düzeninin devam edeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments