Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bel ölçmek

Rüyada bel ölçmek

Rüyada bel ölçmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada bel ölçmek gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişilerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediginiz zevki alamamanıza sebep olabilir.

Rüyada bel ölçmek büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine rivayet eder.

Rüyada bellenmiş tarla görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bellenmiş toprak görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine alamet eder.

Rüyada belçikaya gitmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada bel görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, rahata ve huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada belçikaya gittiğini görmek yüzünün her daim güleceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına inanılır.

Rüyada bel küreği görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, anne duasının açılacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada bel ağrısı görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments