Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle telefonda konuşmak

Rüyada birisiyle telefonda konuşmak

Rüyada birisiyle telefonda konuşmak kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, feraha ereceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birisiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Olayların işe yarayan taraflarını daha da kuvvetlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada telefona konuşmak sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, hastalıkların şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada eşiyle telefonda konuşmak kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanla telefonda konuşmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, her şeyin ters gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babasıyla telefonda konuşmak kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı biriyle telefonda konuşmak kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada okulda telefonla konuşmak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun biriyle telefonda konuşmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments